Oproep: deel je stage-ervaring!

In navolging van het artikel dat Vera Hendriks schreef over stages en werkervaringsplaatsen binnen de ontwikkelingssector is Vice Versa op zoek naar jongeren die, desgewenst anoniem, willen vertellen hoe zij hun stage of werkervaringsplaats hebben ervaren.

Het artikel van 31 mei heeft reacties losgemaakt in de sector en daarom wil Vice Versa het personeelsbeleid van de sector eens goed onder de loep nemen.
Klopt het dat ontwikkelingsorganisaties stagiaires gebruiken om hun gebrek aan arbeidskrachten in te vullen? En is het zo dat stagiaires te weinig begeleiding krijgen, of teveel administratieve taken moeten uitvoeren?

Daarom zijn we op zoek naar verhalen van stagiaires en vrijwilligers over hun ervaringen. Als jij een positief of negatief verhaal hebt over je stage dat je met Vice Versa zou willen delen, laat het ons weten! Reacties kun je mailen naar redactie@lokaalmondiaal.net, dan nemen wij verder contact met je op.

Auteur
Vice Versa

Datum:
01 juni 2011
Categorie├źn: