
Think global, eat local – avond 5 Strategieën en activiteiten om te komen tot een meer rechtvaardige en ecologische lokale en mondiale voedselvoorziening
Vijfde avond in lezingen- en debatcyclus over hoe te komen tot een rechtvaardige en milieuvriendelijke voedselvoorziening.
– Guus Geurts en Gaston Remmers (Boerenstadwens Amsterdam en Bureau Buitenkans ovb)
– Hoe kunnen mensen die werken aan (radicale) beleidshervorming bruggen slaan met burgers en bedrijven die in de praktijk al met lokale voedselvoorziening aan de slag zijn gegaan?
– Hoe de samenwerking te verbeteren tussen boeren, burgers, maatschappelijke organisaties, vakbonden en het mkb?
– Vertoning van Trend Spotting over Slow Food (28 november 2010 op tv)
Voor meer informatie o.a. over de inhoud van de workshops:
Deelname aan de gehele cyclus van 6 bijeenkomsten kost 25 euro, anders 5 euro per avond.
Koffie en thee zijn gratis, andere drank is tegen schappelijke prijzen te koop aan de bar.
6 mei| aanvang 20:00 uur | Dokhuis Gallerie| Plantage Doklaan 8 | Amsterdam