Think global, eat local – avond 6 Inspirerende lokale initiatieven van lokale voedselvoorziening

Vijfde avond in lezingen- en debatcyclus over hoe te komen tot een rechtvaardige en milieuvriendelijke voedselvoorziening.

Elke dag consumeren we voedsel en elke dag dragen we daarmee bij aan de wijze waarop onze voedselvoorziening wordt georganiseerd. Maar sluit de voedselvoorziening wel aan bij de wereld zoals we die graag zouden zien? In deze workshop bespreken we verschillende lokale voedselinitiatieven en hoe je daarmee zelf kunt bijdragen aan een betere voedselvoorziening. We gaan het onder andere hebben over direct inkopen bij de boer, boerenmarkten, stadslandbouw en door de gemeenschap gesteunde landbouw (community supported agriculture). Maak kennis met verschillende voedselprojecten in Amsterdam, zoals Farming the City, VokoMokum en Transition Town de Pijp.

Voor meer informatie o.a. over de inhoud van de workshops:

Deelname aan de gehele cyclus van 6 bijeenkomsten kost 25 euro, anders 5 euro per avond.
Koffie en thee zijn gratis, andere drank is tegen schappelijke prijzen te koop aan de bar.

20 mei| aanvang 20:00 uur | Dokhuis Gallerie| Plantage Doklaan 8 | Amsterdam

Auteur
Vice Versa

Datum:
21 maart 2011
Categorieën: