Food Film Festival

Tijdens het Food Film Festival is een groot deel van de programmering ingeruimd voor food… Er zullen verschillende workshops gegeven worden. Altijd al je eigen worst willen maken of het verschil kunnen proeven tussen Franse en Amerikaans wijn? Kom dan vooral!

Het programma van het Food Film Festival bestaat uit meer dan 20 food films. Daarnaast zijn er verschillende evenementen, zoals het debat over de toekomst van onze vleesproductie, een filmquiz onder leiding van Louise Fresco en Helen Westerik, de vertoning van de (G)advertentie in samenwerking met Foodlog, een college van Teun van de Keuken over de Keuringsdienst van Waarde en de Slag om Brussel, en een exclusieve key-note van Time Magazine’s ‘Environmental Hero’ Vandana Shiva. Verder diverse workshops, zoals worstenmaken, wijnproeven, de Arabische keuken, en muziek! Op vrijdag- en zaterdagavond kan er ook gedanst worden op funky foodtunes.

18, 19 en 20 maart vindt het Food Film Festival plaats in studio K te Amsterdam  plaats. Tickets voor zowel de films als workshops zijn nu al te hier te verkrijgen. Vanaf 17 maart zijn tickets ook bij studio K verkrijgbaar.

Film Food Festival | 18, 19 en 20 maart |Studio K, Timorplein 62, Amsterdam

Voor meer informatie, kijk op

Auteur
Krista Russchen

Datum:
02 maart 2011
Categorieën: