Nacht van de Journalistiek

24 september: Nacht van de Journalistiek

Hij komt er weer aan, de Nacht van de Journalistiek! Dit jaar vieren we ons eerste lustrum en pakken we dus extra uit! Ons thema is “Journalistiek over de grenzen”, waarmee we niet alleen de lands-, maar ook de technologische en ethische grenzen onder de loep nemen. Maar als starter kom je ook aan je trekken bij workshops over: conflictverslaggeving, correspondent worden, interviewen, een baan krijgen in deze tijd en nog veel meer!

We hebben al prachtige namen binnen zoals: Harm Taselaar, Frénk van der Linden, Jan Dijkgraaf, Derk Marseille, Huub Evers, Leonie van Nierop, Kees Berghuis, Ernst-Jan Pfauth, Wieland van Dijk, Mensje Melchior, Erik van Venetie, Tanja Jandnanansing, Jan Heemskerk, Philippe Remarque, Eveline Bijlsma, Marten Blankenstein en Irene Jansen. En er staan nog
vragen uit bij toppers als: Robert Fisk, Frits Wester, Ruud Lubbers, Ton Elias en Jack de Vries.

NVJ-leden: 15 euro (Niet-leden betalen 30 euro)
24 september 19:00-23:59, perscentrum Nieuwspoort (Den Haag)

 

Auteur
Vice Versa

Datum:
30 juni 2011
Categorieën: