JongOS borrel “Weapon of War”

Kom ook naar de JongOS borrel op 8 September in filmtheater Kriterion in Amsterdam. In deze borrel staat de film “Weapon of War” centraal, een documentaire waarin de daders van verkrachting in Congo aan het woord worden gelaten. In de gewapende strijd die daar nu al decennialang woedt, is seksueel geweld tegen vrouwen wijdverbreid. Door de daders aan het woord te laten zet de film je aan het denken over de onderliggende oorzaken van verkrachtingen in oorlogsgebieden.

Na de filmvertoning komt een van de documentairemakers, Ilse van Velzen voor een korte Q&A en daaropvolgend een discussie. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om onder het genot van een drankje verder te discussiëren met andere JongOSers in de kroeg van Kriterion.

Een kaartje kost normaal 8 euro, maar voor JongOS leden slechts 6,50 (inclusief voor studenten, mensen met een stadspas, CJP, 65+kaart). Aangezien plaatsen beperkt zijn, kan je het beste van te voren reseveren door te mailen naar c_van_der_tak@hotmail.com.

Weapon of war Een film van Ilse en Femke van Velzen Ondertiteling: Engels Officiële website:

Starts:
Wednesday September 08, 2010, 07:00AM CEST
Ends:
Wednesday September 08, 2010, 10:00PM CEST
Event Type:
Other
Location:
Roetersstraat 170
Amsterdam, NOORD-HOLLAND 1018 WE NL

Website:

Auteur
Thomas Hurkxkens

Datum:
10 augustus 2010
Categorieën: