Vice Versa Draait Door op de Afrikadag!

 

AANKONDIGING – Dit jaar is Vice Versa aanwezig op het grootste evenement in Nederland op het gebied van Afrika en internationale samenwerking. Wij sluiten de dag af met de wervelende talkshow Vice Versa Draait Door, waarin wij onder meer praten over de invloed van Twitter op mediaberichtgeving over Afrika en de hulp- en handelsagenda van minister Ploumen.

Kom na alle zware inhoudelijke onderdelen op de Afrikadag naar een luchtige afsluiting. Uw hosts, politicologe Ayaan Abukar en journalist Marc Broere, gaan in gesprek met vier jonge smaakmakers uit de Afrikaanse diaspora in Nederland. Hoe denken deze in het oog springende professionals over actuele thema’s zoals de invloed van Twitter op mediaberichtgeving over Afrika, de hulp- en handelsagenda van minister Ploumen en de zin en onzin van de steeds vaker opduikende ranglijsten over Afrikanen in Nederland (invloedrijkste Afrikanen in Nederland, top tien landen van de mooiste Afrikaanse vrouwen, African diaspora woman of the year, et cetera)?

Kijk en luister naar Seada Nourhussen (Afrika-redacteur bij dagblad Trouw en schrijfster van het boek ‘Bloedmobieltjes’), Babah Tarawally (columnist en auteur van ‘De God met de blauwe ogen’), Marina Diboma (Netherlands-African Business Council en voorzitter van Africa 2.0 afdeling in Nederland) en Kiza Magendane (student politicologie en opiniemaker).

Zaterdag 7 november – 16:15-17:15 uur – Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) – kleine zaal. Inschrijving via .

Auteur
Joke Pisters

Datum:
13 oktober 2015
Categorieën: