Twee plekken vrij voor de Masterclass Storytelling

AANKONDIGING – Er zijn twee plekken vrijgekomen voor onze Masterclass Storytelling. Dus wil je alles leren over vrouwen in conflictgebieden en samen met andere deelnemers hierover een publieksactie opzetten? Pak dan deze kans en meld je snel aan!

Tijdens de Masterclass vergroot je in zes bijeenkomsten je inhoudelijke kennis over vrouwen, vrede en veiligheid en doe je praktische vaardigheden op in het opzetten van een publieksactie. De deelnemers krijgen in groepjes een bedrag van 1000 euro om na de bijeenkomsten praktisch aan de slag te gaan met een eigen campagne. De resultaten van de acties worden tijdens een slotsymposium aan professionals uit de ontwikkelingssector gepresenteerd. Meer weten over welke inspirerende sprekers en ervaren storytellers hun kennis en ervaringen komen delen? Lees dan hier verder!

Aanmelden kan tot en met 9 augustus door een korte motivatiebrief en CV te mailen naar elleke[@]lokaalmondiaal.net.

Auteur
Vice Versa

Datum:
30 juli 2015
Categorieën: