LIVESTREAM: Raising the Game – Wie betaalt de nieuwe ontwikkelingsagenda? in De Balie

Wie legt de miljarden voor de nieuwe Sustainable Development Goals op tafel? Wat is precies de rol van de private sector en hoe gaan we belastingontwijking aanpakken? Tijdens het live debat Raising the Game – Wie betaalt de nieuwe ontwikkelingsagenda?, vanavond in De Balie, gaan we over deze vragen met interessante sprekers en het publiek in discussie. De zaal zit helemaal vol, maar u kunt het debat hier volgen via de live-stream. Om 20:00 uur gaan we van start, en het programma eindigt om 22:00 uur.

De sprekers zijn Minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Farah Karimi (directeur Oxfam Novib), Rolph van der Hoeven (Institute of Social Studies), Ramon Dwarkasing (Dwarkasing & Partners), Daniëlle Hirsch (Both Ends), Nanno Kleiterp (FMO), Francis Weyzig (Oxfam Novib), Aart Nolten (Deloitte), Bart Romijn (Partos), Winfried Pietersen (Royal HaskoningDHV) en Michel Scholte (True Price).

Mocht u de live stream willen openen in een apart venster, dan kan dat via deze link.

Auteur
Vice Versa

Datum:
10 juni 2015
Categorieën: