Presentatie special Bijbelse Inspiratie

Op dinsdag 20 januari overhandigt Vice Versa het eerste officiële exemplaar van de special over Bijbelse Inspiratie aan oud-politica Kathleen Ferrier. In dit speciale nummer over religie en ontwikkelingssamenwerking, dat Vice Versa heeft gemaakt in samenwerking met ICCO/Kerk in Actie, Prisma, WoordenDaad, Cordaid, Oikos en Mensen met een Missie, staat de rol van religie, met de nadruk op het christelijke geloof, binnen ontwikkelingssamenwerking centraal.

Met onder anderen Brenda Bartelink (Kenniscentrum Religie en Ontwikkeling), Gonda de Haan (ICCO/Kerk in Actie), Jan Lock (WoordenDaad), Ton Groeneweg (Mensen met een Missie), Henk Jochemsen (Prisma) en een aantal auteurs van de special zal verder worden ingegaan op het thema. Daarbij zal onder andere de rol van religie in het Zuiden, religie als inspiratiebron voor ontwikkelingsorganisaties en hun medewerkers, en het belang van een duidelijke (religieuze) identiteit, ter sprake komen. U bent allen van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

20 januari | 15:30u – 17:00u | Joseph Haydnlaan 2a Utrecht.

Aanmelden graag via redactie1@viceversaonline.nl ovv presentatie religiespecial.

Auteur
Lydwien Batterink

Datum:
14 januari 2015
Categorieën: