Aankondiging: De Avond van de Buitenlandjournalistiek

Op donderdag 4 december organiseren onze collega’s van Lokaalmondiaal in Het Huis te Utrecht, de Avond van de Buitenlandjournalistiek. Een avond die in het teken staat van Beyond Your World (BYW): het journalistieke trainingsprogramma van Lokaalmondiaal, dat dit jaar afloopt. Deze gelegenheid grijpen we aan om samen terug te blikken op de mooiste verhalen, maar ook om samen nieuwe verhalen te creëren. Nog eenmaal dit jaar iedereen bij elkaar te brengen en de successen te vieren die met dit programma behaald zijn. Kortom: create, connect and celebrate!

Het wordt een bomvolle avond over buitenlandjournalistiek voor alle liefhebbers van journalistiek. Er zijn workshops Storytelling met De Speld (Nathan de Groot), Multimediaal Werken met Jacqueline Maris, een Risicoanalyse voor Reportagereizen van Defensie en Power-Pitchen voor Freelancers door Hesther Jolly. Ook is er een expositie van de beste producties van oud-BYW’ers en een paneldiscussie met journalisten als Elske Schouten en Maite Vermeulen onder leiding van Jelte Sondij.

Het Handboek Buitenlandjournalistiek, gemaakt door oud-BYW’ers, wordt op deze avond gepresenteerd, waarna we de avond goed afsluiten met een spetterend feest dat doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Kaartjes (€7,50) zijn via de volgende link te verkrijgen.

Meer informatie via Facebook: Beyond Your World Event of via de website.

Auteur
Vice Versa

Datum:
01 december 2014
Categorieën: