Mededeling van de uitgever van Vice Versa

Op de website van Lokaalmondiaal reageert directeur Stefan Verwer vandaag op een aantal dingen die minister Ploumen afgelopen donderdagavond heeft gezegd over de positie van Vice Versa ten opzichte van OneWorld. Bij het ontraden van een motie van SP-Kamerlid Eric Smaling -die Ploumen vroeg om niet 1 partij nadrukkelijk te bevoordelen in haar subsidiebeleid- lijkt de minister zich op feitelijk onjuiste informatie te hebben gebaseerd. Om een correct beeld te geven zet Verwer de precieze financiering van beide journalistieke platforms op een rij en wil hij laten zien waarom volgens Lokaalmondiaal, de uitgever van Vice Versa, er sprake is van een ongelijk speelveld en dat de grote subsidie van OneWorld en haar uitgever NCDO leidt tot marktverstoring waarvan Vice Versa en andere sociaal ondernemers in Nederland grote hinder hebben.

Lees hier het hele artikel.

Auteur
Lokaalmondiaal - uitgever Vice Versa

Datum:
25 november 2014
Categorieën: