Verhalenwedstrijd voor Kleinegoededoelen

advertorial – Partin en Wilde Ganzen organiseren een verhalenwedstrijd voor KleineGoedeDoelen. Particuliere initiatieven worden uitgenodigd een verhaal te schrijven over de resultaten en de impact van hun project.

Hoe is het gegaan met het project dat u ondersteunt? Zat het mee, zat het tegen, is het helemaal gelukt of maar een beetje? En hoe wist u dat? Welke resultaten heeft u gemeten? Berichten over hoe het nou werkelijk gaat, met alle hindernissen, alle onverwachte mee- of tegenvallers, – dát zijn de verhalen over ontwikkelingssamenwerking die er toe doen. Die geven immers een reëel beeld. Maar die verhalen worden door het brede publiek zelden gehoord. Daar hebben we allemaal last van. Want het publieksvertrouwen loopt terug en dat terwijl er al veel bereikt is.

Daarom organiseren Partin en Wilde Ganzen de Verhalenwedstrijd voor KleineGoedeDoelen. Wij roepen u op om een verhaal te schrijven voor de website www.kleinegoededoelen.nl over de resultaten en impact van een project dat uw stichting ondersteunt en dit, met een foto, in te sturen. Twee deskundige jury’s zullen de inzendingen beoordelen. De fotojury bestaat uit de fotoredacties van het NRC en FOAM, het fotografiemuseum. De verhalenjury bestaat uit Mirjam Vossen (MyWorld), Hans Ariëns (OneWorld) en Stefan Verwer (Lokaalmondiaal).

De Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liliane Ploumen reikt de prijzen uit op de Partindag op 29 november 2014! Hoofdprijzen in beide categorieën bestaan uit een bedrag van €3.500 voor een project op het gebied van armoedebestrijding. Overige prijzen zijn communicatieadviezen van experts.

Voor meer informatie, de spelregels en handige tips kunt u kijken op www.kleinegoededoelen.nl. U kunt uw bijdrage opsturen voor 1 oktober 2014, ovv uw naam, naam van uw stichting, telefoonnummer, emailadres en de naam van uw website.

De wedstrijd is onderdeel van het programma Reframing the Message dat gefinancierd wordt door de Europese Unie.

Auteur
Vice Versa

Datum:
02 juli 2014
Categorieën: