Telegraaf meldt akkoord over revolverend fonds: Nederlands bedrijfsleven profiteert flink

Dagblad Telegraaf wist haar lezers vanochtend te vertellen dat VVD en PvdA tot een akkoord zijn gekomen over de invulling van het revolverend fonds. Volgens ‘De krant van wakker Nederland’ zal het Nederlandse bedrijfsleven volop profiteren van het fonds. 

De gestelde voorwaarden om een lening te krijgen voor investeringen in ontwikkelingslanden zijn volgens de Telegraaf ‘zacht’. Ook zal minister Ploumen het Nederlands bedrijfsleven tegemoet komen door het aanbieden van een aantrekkelijke exportverzekering.

Hiermee lijkt een einde te zijn gekomen aan het gesteggel tussen de VVD en PvdA over de invulling van het fonds. Volgens de Telegraaf wordt het plan morgen besproken tijdens de ministerraad.

Auteur
Selma Zijlstra

Datum:
04 april 2013