Follow the Money debat

Het ‘Follow the Money’ debat, georganiseerd door KIT, CFC en Vice Versa, was gisteren erg geslaagd. Lees het live nieuwsblog voor een impressie.

Met felle debatten tussen onder andere Roos van Os (SOMO) en Andre Dellevoet (AECF), Jeroen Kwakkenbos (Eurodad) en Thierry Sanders (BiDNetwork), interessante analyses uit het Verenigd Koninkrijk van Emily Darko (Overseas Development Institute), wijze woorden van Gemma Crijns, de oprichter van het Partnership Resource Centre, en politiek strategische tips van Bram van Ojik (Groenlinks). Tijdens de buzz groups was er volop interactie tussen de geëngageerde deelnemers. En dit alles onder het enthousiaste én relaxte dagvoorzitterschap van Andrew Makkinga en de dynamische regie van Bahram Sadeghi. U kunt via de nieuwsblog passages uit het debat teruglezen, of check de twitteranimatie voor alle tweets van de dag.

Lees maandag het verslag van de dag op deze site, plus een reflectie van Jeroen Kwakkenbos en Maria Jose Romero van Eurodad.

Auteur
Vice Versa

Datum:
12 april 2013
Categorieën: