Kom naar het LIVE Smart Aid debat in Den Haag!

Graag nodigen wij u uit voor het Smart Aid LIVE debat.

Nederland kent op het gebied van internationale samenwerking een topsector waar menig ander land in de wereld jaloers op is. Onze samenleving is volop in beweging, de wereld verandert en ontwikkelingssamenwerking verandert mee. Innovatie en vernieuwing zijn geen eenmalige acties, maar zoals in elke topsector een continu proces, a way of life. Wat heeft de Nederlandse topsector IS nodig om zich deze levensstijl nog meer eigen te maken?

Na vijf weken van inspirerend online debat is het nu tijd voor het SMART AID LIVE.
Het debat van Cordaid en Vice Versa.

Wat zijn de meest spannende en inspirerende Smart Aid ideeën die naar voren zijn gekomen? Samen met een aantal nieuwe politieke woordvoerders leggen we deze bloot en gaan we op zoek naar de eerste concrete invulling van Smart Aid! Met deelname van onder andere Ingrid de Caluwé (VVD), Agnes Mulder (CDA), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Marit Maij (PvdA), René Grotenhuis, Stefan Verwer, Sara Kinsbergen, Amma Asante, Jack van Ham, Vera Peerdeman en Ralf Bodelier.

Wij verwelkomen u graag op 22 november om 16:15 uur in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Het debat gepresenteerd door Lau Schulpen en Brigitte Mugiraneza zal duren van 16:45 uur tot 18:30 uur, met na afloop een feestelijke borrel.

Uw toegangsbewijs: Formuleer in 100 woorden uw Smart idee voor de TOPsector Internationale Samenwerking! En deponeer deze in de Smart Aid box bij de ingang.

 

 

 

Auteur
Vice Versa

Datum:
07 november 2012
Categorieën:
Tags: