Informatiebijeenkomst post-hbo opleiding International Sustainable Development (ISD)

De part-time post-hbo opleiding International Sustainable Development (ISD) focust op de internationale context van opkomende markten en ontwikkelingslanden. ISD biedt inzicht en vaardigheden om duurzaam beleid te kunnen ontwikkelen of uitvoeren en gaat in op: – actuele trends en dilemma’s; – richtlijnen en standaarden (OESO richtlijnen, ISO 26000, enz.); – ketenbeheer; – duurzame(re) businessmodellen; – samenwerking tussen non-profit en for-profit organisaties; – verandermanagement en leiderschap; – communicatie en verantwoording (duurzaamheidsverslaglegging).

Opbouw: een- tot tweejarige part-time opleiding van 5 modules; 36 lesdagen. Resultaat: concrete handvatten om duurzaam beleid te kunnen ontwikkelen of uitvoeren. Werkwijze: koppeling tussen theorie, praktische voorbeelden en de werksituatie van de deelnemers. Doelgroep: beleidsmedewerkers, adviseurs, inkopers, managers in de for-profit en non-profit sector.

Kom voor meer informatie naar de voorlichtingsbijeenkomst op 30 augustus van 18.30 tot 20.00 uur aanmelden graag via steinfort.j@hsleiden.nl Hogeschool Leiden: www.hsleiden.nl/isd

Auteur
Vice Versa

Datum:
06 augustus 2012
Categorieën: