Expert meeting ‘Unlocking Skills for a New Life’

Young in Prison presenteert innovatieve creatieve re-integratie methodiek voor gedetineerde jongeren.

Woensdag 26 september 2012 in SKVR, Las Palmas te Rotterdam

Onder het motto ‘Creativiteit Bevrijdt’ biedt Young in Prison kinderen in gevangenissen in ZuidAfrika, Malawi en Colombia al 10 jaar uitzicht op een toekomst in vrijheid. Tijdens de Expert Meeting ‘Unlocking Skills for a New Life’ laat YiP Nederlandse professionals op het gebied van jeugddetentie en re-integratie van risicojongeren kennis maken met de methodiek van YIP en de resultaten en successen die daarmee in ontwikkelingslanden zijn behaald. De methodiek is geëvalueerd aan de hand van een intensief co-creatie traject.

Aanvang:  9.30 uur

Het volledige programma kunt u binnenkort vinden op www.younginprison.nl/nederland/expertmeeting/

Voor aanmelding en meer informatie kunt u terecht bij Sabrina Gehrlein via

expertmeeting@younginprison.nl of via 06-14734471.

Auteur
Vice Versa

Datum:
06 augustus 2012
Categorieën: