1%EVENT

Het 1%EVENT is een evenement dat slimme ideeën koppelt aan mensen, kennis en een wereldwijd netwerk. Het is de plek waar de 1%COMMUNITY samenkomt, zich verbindt en deelt. Het 1%EVENT werd in 2009 voor de eerste keer georganiseerd in Amsterdam, het jaar daarop in Amsterdam en Nairobi. In 2011 vond het 1%EVENT simultaan plaats in zeven steden in de wereld.
Dit jaar organiseren we als onderdeel van het 1%EVENT de 1%FACTORY. We bouwen ons 1%Kantoor om tot de 1%FACTORY om in één middag met 100 young professionals 50 concrete 1%Challenges uit ontwikkelingslanden op te lossen. Een 1%Challenge varieert van “bedenk een marketing strategie voor een duurzame schoen in Kenia” tot “ontwerp van een logo voor een internet café in Nepal”.

Heb jij zin in een energieke middag waar je je kennis, expertise en netwerk direct in kan zetten en waarin je samen met andere young professionals een directe bijdrage levert aan slimme ideeën uit de hele wereld? Meld je dan nu snel aan voor de 1%FACTORY want vol = vol!

Wanneer: 14 september Waar: AmLab, ‘s Gravenhekje 1a, Amsterdam Tijdstip: 13.00-17.00 uur

Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden: www.onepercentevent.com

Auteur
Vice Versa

Datum:
06 augustus 2012
Categorieën: