Uitreiking Fair Politician of the Year Awards

Ook dit jaar reikt de Evert Vermeer Stichting (EVS) weer de Fair Politician of the Year Awards uit. Politici kunnen deze winnen door zich in te zetten voor eerlijk beleid dat de belangen van ontwikkelingslanden niet ondermijnt, maar juist ten goede komt.

Het belooft een spannende strijd te worden waarvan de ontknoping nadert. Wie zich de ‘Fair Politician 2011-2012’ van de Tweede Kamer mag noemen en wie per fractie de meest faire politicus is geworden, wordt donderdag 28 juni tussen 17.00 uur en 18.00 uur in Nieuwspoort in de Frits van de Poel zaal bekendgemaakt. We nodigen je graag uit bij deze uitreiking aanwezig te zijn. Aansluitend is er een borrel, ook in Nieuwspoort.

Het Fair Politics programma van de EVS streeft ernaar dat politieke beslissingen in Den Haag en Brussel niet in strijd zijn met de belangen van ontwikkelingslanden. Eén van de manieren waarop de EVS dit wil bereiken is het monitoren van de inzet van Tweede Kamerleden op verschillende Fair Politics beleidsdossiers zoals belastingen, grondstoffen en handel (zie www.fairpolitics.nl).

Wij hopen van harte dat je er op 28 juni bij kunt zijn! Graag aanmelden via koudman@evertvermeer.nl/ 020-5512293.

Auteur
Vice Versa

Datum:
19 juni 2012
Categorieën: