Millennium Symposium; Team 2015 DAT BEN JIJ

De Teams 2015 staan dit jaar centraal tijdens de Millennium Gemeente symposia. Hoe richt je ze op, hoe organiseer je effectieve samenwerking en waar haal je(financiële) ondersteuning vandaan? Deze vragen en meer zullen behandeld worden.

Voor de regio’s Midden, Noord en Zuid worden in 2012 de symposia gehouden op 14 juni in Utrecht, 8 november in Breda en 22 november in Assen.

Voor de betrokken wereldburger die wil groeien in professionaliteit is er op 14 juni in Utrecht de Team2015 Power middag georganiseerd door TILUAN Adviesbureau en VNG International. Je krijgt tips, ideeën, kennis en antwoorden op vragen waar de succesvolle wereldburger tegenaan loopt. Ontmoet anderen die je inspireren en die jou bij jouw initiatief kunnen helpen.

Deze middag staat in het teken van hoe jij je idee om aan de millenniumdoelen bij te dragen kan versterken!

Doelgroep

Het aanbod van deze middag is gericht op zowel de innovatieve starters als de meer ervaren wereldburger. Zowel voor individuen als voor bestaande teams. Of je nu voor jezelf bezig bent of werkzaam voor (millennium)gemeenten, bedrijven, jongerenclubs, of organisaties, ontmoet al deze verschillende partijen uit je gemeente op 14 juni in Utrecht.

Programma

Deze middag biedt voor een ieder wat wils met: de laatste stand van zaken van de vernieuwde Millennium Gemeente campagne “Jong geleerd”, jong gedaan en hoe VNG International jou kan ondersteunen. De trend van burger- naar overheidsparticipatie wordt uit de doeken gedaan en inspirerende millenniumgemeenten vertellen hoe zij bedrijven en jongeren betrekken.

Er zijn workshops voor de wereldburger die verder wil groeien.  Zo zijn er workshops over hoe je je  prachtige idee/project kan uitrollen. Wat zijn je mogelijkheden, hoe zoek je naar andere personen of initiatieven in jouw gemeente die aansluiten. Ga aan de slag als een Team2015. Je krijgt de ins en outs te horen over hoe je oude en social media kan inzetten, je maakt je twitter account nu eindelijk aan en je test je eigen breinstijl. Tijdens de speed-date met Cordaid, Wilde Ganzen, MVO Nederland, 1% Club en subsidie adviesbureau DPAA krijg je een direct antwoord op je financiële vragen. En als afsluiter geniet je van tongstrelende tapas.

Investeren

Investeer in jezelf.  Deze middag, waarbij je niet alleen nieuwe kennis en aardigheden opdoet maar ook veel andere gelijkgestemden uit je gemeente ontmoet, draagt daar aan bij. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en vaardigheden. Heb je bevestigd gekregen dat je het goed doet en/of heb je inspiratie hoe het anders kan. Bovendien een prima gelegenheid om te netwerken en nieuwe partijen uit je gemeente te ontmoeten.

Waar: Stadskasteel Oudaen in Utrecht

Wanneer: Donderdag 14 juni 2012 van 15.00-19.30

Deze eerste editie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Wel is registratie noodzakelijk via de registratiepagina op deze site. Aanmelden voor 14 Juni kan op www.vngi-events.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
08 juni 2012
Categorieën: