ASN Bank Wereldprijs

ASN Bank Wereldprijs op zoek naar ondernemende projecten voor een duurzame samenleving

De ASN Bank organiseert in 2012 voor de vierde keer de ASN Bank Wereldprijs. De bank nodigt initiatiefnemers met een frisse blik op een duurzame samenleving uit om met hun idee of project deel te nemen. Deelnemers maken kans op een van de vier themaprijzen en de publieksprijs van elk tienduizend euro. Inschrijven kan van 18 juni tot 12 september 2012.

De ASN Bank Wereldprijs richt zich op deelnemers met een project dat ondernemend, innovatief en creatief is, en een grote impact op de duurzame samenleving heeft. Ook moet het project passen in een van de vier duurzame thema’s van de ASN Bank: eerlijke handel, tegen kinderarbeid, duurzame energie en vrede en veiligheid.

Deelnemers kunnen hun project hier aanmelden

Auteur
Vice Versa

Datum:
19 juni 2012
Categorieën: