Rio aan de Maas: Lokale Initiatieven voor Mondiale Duurzaamheid

Rio aan de Maas bundelt de krachten van bestuurders, burgers, ondernemers en ngo’s in hun gezamenlijke doel duurzaamheid in Nederland een stap verder te brengen. Op woensdag 30 mei komen de drie pijlers van duurzame ontwikkeling – groen, sociaal en economisch – samen en gaan meer dan 1000 deelnemers zelf aan de slag om een (eigen) duurzaam idee of initiatief te concretiseren of te versterken.  Het programma van 9.00 -17.00 uur bruist van diversiteit en daadkracht; vele prominente duurzame denkers en doeners hebben een actieve rol. Met deze dag steunt het Nationaal Platform Rio+20 lokale initiatieven, zet lokale duurzame ontwikkeling op de agenda en legt de relatie tussen lokale activiteiten en mondiale uitdagingen. Rio aan de Maas in de Van Nelle fabriek in Rotterdam laat zien dat duurzaamheid leeft in Nederland!

Het Nationaal Platform Rio+20 nodigt u van harte uit op 30 mei aanwezig te zijn bij Rio aan de Maas.  Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Sabine Lucassen, communicatie@NPRio2012.nl, 06-46444308

Aankomsttijd Prins van Oranje: 10.00 uur

Accreditatie (tot uiterlijk 28 mei, 18.00 uur) o.v.v. na(a)m(en), medium en functies(s) per e-mail: communicatie@NPRio2012.nl.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een definitieve bevestiging

Voor meer informatie over het programma, interessante persmomenten en hoogtepunten  zie www.rioaandemaas.nl/pers

Speciaal voor jongeren vindt tegelijkertijd de jongerenconferentie Rio+20 plaats.  Deze omvat o.m. een simulatie van de VN top, debatten en een Open Space. Zie ookwww.rotterdam20.nl/Rotterdam20/Programma

Datum:
Woensdag 30 mei, 09.00
Locatie:

Van Nelle fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

 

 


Auteur
Vice Versa

Datum:
23 mei 2012
Categorieën: