Context organiseert een MasterClass over sociaal ondernemerschap

Context organiseert een MasterClass over sociaal ondernemerschap

Het kick-off event is de opening en vrijblijvende introductie van de nieuwe serie Context MasterClasses over sociaal ondernemerschap die van start zal gaan in september 2012. In een zestal inspirerende MasterClasses nemen vooraanstaande sprekers en trainers u mee op ontdekkingsreis naar de strategische en toepasbare aspecten van sociaal ondernemerschap. Ontdek de mogelijkheden van sociaal ondernemen in de nieuwe economie en stem mee! Het kick-off event is de opening en vrijblijvende introductie van de nieuwe serie Context MasterClasses over sociaal ondernemerschap die van start zal gaan in september 2012. In een zestal inspirerende MasterClasses nemen vooraanstaande sprekers en trainers u mee op ontdekkingsreis naar de strategische en toepasbare aspecten van sociaal ondernemerschap.

Van de VN tot het World Economic Forum en van de Nederlandse overheid tot de EU, overal wordt met passie gesproken over de rol van sociaal ondernemerschap in de wereld van morgen. Laat u inspireren door voorspellingen van experts over:

• Het belang van nieuwe waarde creatie voor ontwikkelingssamenwerking

• De cruciale nieuwe rollen van overheid, bedrijven en burgers

• Sociaal ondernemerschap …als mogelijk alternatief?

Iets voor u? Schrijf u in voor het kick-off event!
Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan door uw contact gegevens te mailen naar tvdl@developmenttraining.org

• Kosten: 15 euro

• Programma:

09.30 ontvangst met koffie en thee

10.00 start inhoudelijk programma

12.00 afsluiting met hapje en drankje

• Locatie: Seats2meet, Utrecht.

Voor meer informatie gaat u naar: www.contextmasterclass.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
28 mei 2012
Categorieën: