Aanmelden voor de nationale DenkTank: duurzame voedselketens

Ben jij maatschappelijk betrokken en werk je graag aan creatieve en praktische oplossingen?

Denk dan mee! Meld je aan voor de Nationale DenkTank 2012

De Nationale DenkTank – kennismaken zonder kaders

De Nationale DenkTank werkt met een team van 20 academici en promovendi gedurende drie maanden aan creatieve én praktische oplossingen voor een urgent maatschappelijk probleem. Het team kan daarbij rekenen op de input van vele experts uit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid en wordt begeleid door projectmanagers van McKinsey & Company.

De DenkTank doorbreekt bij haar onderzoek bestaande kaders en ontwikkelt een eigen visie. In 2012 is het thema: een duurzame voedselketen. Hoe gaan we voedselverspilling tegen? Wat is duurzaam consumeren? Moeten we voedingstechnologie omarmen of vrezen?

We zijn op zoek naar een multidisciplinair team van bèta’s en economen tot filosofen, juristen en psychologen. Wij zoeken DenkTankers die CEO’s, ministers en andere maatschappelijke leiders een spiegel kunnen voorhouden. Ben jij die ‘maatschappelijke ingenieur’ die verder kijkt dan zijn/haar neus lang is? Meld je dan uiterlijk 6 mei 2012 aan voor een unieke ervaring bij de Nationale DenkTank.

Meld je aan op www.nationale-denktank.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
04 mei 2012
Categorieën: