VIDEO: Terugblik debat kennis en wetenschap in ontwikkelingssamenwerking

De ‘Oude Meesters, Jonge Honden’ serie is voorbij. Op maandag 26 maart vond in Pakhuis de Zwijger de laatste aflevering plaats over kennis en wetenschap in ontwikkelingssamenwerking. Lokaalmondiaal was aanwezig tijdens het debat met een cameraploeg en maakte een korte indruk.

Eerder verscheen er al een tekstverslag van de avond op deze website.Deelnemers aan het debat: columniste Ellen Mangnus van Vice Versa, adjunct-directeur Henk Molenaar van het NWO-WOTRO, emeritus hoogleraar Interculturele Filosofie Wim van Binsbergen, emeritus hoogleraar Sociologie Jan Breman, jonge onderzoeker Willem Elbers van het CIDIN, jonge onderzoekster Lonneke Nillesen van de WUR en hoofdredacteur Marc Broere van Vice Versa.

Auteur
Vice Versa

Datum:
11 april 2012
Categorieën: