Latin American Film Festival 2012 barst los

Over een week barst het LAFF 2012 los!

10 Dagen lang worden het Louis Hartlooper Complex en Ledig Erf ondergedompeld in Latin sferen. Morgen, donderdag 12 april, gaat de kaartverkoop van start, dus check je favoriete films in het programma op de website van LAFF en koop snel je kaarten!

Een van de doelen van het LAFF is om inzicht te geven in de Latijns-Amerikaanse cultuur en gewoonten. Niet alleen de regisseurs kunnen ons dit laten zien. We hebben een uitgebreid programma van FilmExtras en Masterclasses, waarin we een filmvertoning combineren met een verdieping. Deze FilmExtra’s en Masterclasses zijn georganiseerd in samenwerking met verschillende universiteiten, NGO’s en andere festivals.

 

In totaal zijn er 8 FilmExtra’s en 5 Masterclasses. Kom bijvoorbeeld op 20 april om 19:30 naar de Film Extra Toxic Amazon (in samenwerking met Greenpeace) of op 24 april om 19:30 naar Little Voices (in samenwerking met Amnesty International).
Liever een college volgen? Kom bijvoorbeeld op vrijdag 20 april om 15:00 naar El Oro o la Vida (in samenwerking met Universiteit van Wageningen) of op 24 april om 15:00 naar Karen llora en un Bus (in samenwerking met CEDLA).

 

Kijk hier voor alle FilmExtra’s en hier voor de Masterclasses.

 

 

.


Auteur
Vice Versa

Datum:
12 april 2012
Categorieën: