My World: 3-daagse training ‘ondernemen tegen armoede’

Zaterdag 17, zaterdag 24 en zondag 25 maart – Seva Business School

Ook dit voorjaar organiseert de Seva Business School de 3-daagse trainingscyclus ‘Ondernemen tegen Armoede’. Heeft u ook altijd willen ondernemen in uw land van herkomst? Zit u vol ideeën, maar weet u niet hoe u deze concreet kunt maken? In de training leert u hoe u uw ideeën kunt omzetten in een businessplan!

Het trainingsprogramma is gericht op migranten en migrantenorganisaties die geen of weinig ervaring hebben in het opzetten van een (sociale) onderneming in hun land van herkomst. Tijdens de trainingen krijgt u inzicht in het opstellen van een businessplan (zowel inhoudelijk als financieel). Na het volgen van alle trainingen krijgt de deelnemer een deelnamecertificaat. Tevens bestaat de mogelijkheid om na afloop van het trainingsprogramma een financieringsaanvraag bij Seva in te dienen.

Het Seva Trainingsprogramma 2012 bestaat uit de volgende onderdelen:
– Inleiding in de Ontwikkelingssamenwerking & Training Businessplan (inhoudelijk) 17 maart:  9:30-17:00 uur (Den Haag)
– Training Businessplan (financieel) 24 maart:  9:30-20:30 uur (Delft)
– Businessgame en samenvatting Businessplan  25 maart:  9:00-13:00 uur (Delft)
– Verdiepingsbijeenkomst met uitreiking certificaat datum wordt nader bepaald
– Excursie datum wordt nader bepaald

Kosten: €100 per persoon (inclusief: overnachting, ontbijt, lunch (2x), diner en trainingsmateriaal, exclusief: excursie)

U wordt verzocht het bedrag te storten op rekening van Seva: giro 336. Na betaling ontvangt u van Seva een ontvangstbevestiging (Let op: deelname kan alleen bij voorafgaande betaling!)

U kunt zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar: j.aliar@seva-group.org of te faxen naar: 070 36 99 655.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Janice Aliar op telefoonnummer 070 33 00 777 of mailen naar: j.aliar@seva-group.org .

Auteur
Vice Versa

Datum:
21 maart 2012
Categorieën: