LUX Nijmegen organiseert: lezingenreeks over grote globale problemen

Een dag nadat hij in de VU in Amsterdam de SID-lezing Towards Multipolarity? New models for international cooperation over de combinatie van gezondheidszorg en ontwikkelingsbeleid heeft gegeven is de William Savedoff – senior fellow in het Center for Global Development en opgeleid aan Boston en Harvard – te gast in LUX.Hij gaat in lezing en discussie in op de vraag hoe we de effectiviteit van ontwikkelingssamenwerking kunnen verbeteren.

William D. Savedoff is senior fellow at the Center for Global Development (CGD) where he works on aid effectiveness, corruption and health policy. He also co-authored Cash on Delivery Aid with Nancy Birdsall. Before joining CGD, Savedoff prepared and advised development projects for the Inter-American Development Bank and the World Health Organization, and as senior partner at Social Insight, he worked for partners including Transparency International and the World Bank.

Let op: de voertaal van de avond zal Engels zijn!

Aanvang: 17 april, 20:15 uur
Locatie:
 LUX, Mariënburg 38-39
Entree:
 7,50 euro
Kaartverkoop:
 Op de site van LUX of aan de kassa.

Auteur
Vice Versa

Datum:
05 maart 2012
Categorieën: