Hivos and IICD presenteren 9e editie van Fill the Gap

Hivos en IICD presenteren de 9e editie van het debateer en netwerkevenement Fill the Gap. Thema dit jaar is 'Moving beyond the mobile hype.'

Grote internationale en nationale sprekers zullen zich buigen over het vraagstuk: wat hebben mobiele telefoons tot nu toe daadwerkelijk bijgedragen aan duurzame ontwikkeling (met name in Afrika) en wat heeft 'de gewone man' hieraan gehad?

Sprekers zijn onder andere Jonathan Gosier, softwareontwikkelaar in Oeganda en door CNN gekozen als één van de tien belangrijkste personen om te volgen op twitter over technologie in Afrika. Ook zal Katrin Verclas spreken. Deze internationaal gelauwerde spreekster is oprichter van mobile active.org. Dit is een internationaal netwerk voor mensen die mobiele telefoons gebruiken om een verschil te maken.

Datum:
20 April om 14 uur.
Locatie:
NEMO
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam

Meer informatie kan worden gevonden op www.fill-the-gap.nl. Op deze website kunnen mensen zich ook gratis aanmelden.

Auteur
Vice Versa

Datum:
21 maart 2012
Categorieën: