Debat Oude meesters, jonge honden #6 – Amsterdam

Lokaalmondiaal presenteert alweer het laatste Oude meesters, jonge honden (OMJH) debat. Na een half jaar met unieke momenten zijn we aangekomen bij de zesde en laatste avond van deze verfrissende tour. Nog één keer brengen we jonge en oude idealisten met elkaar in gesprek: Wat kunnen beide generaties van elkaar leren? Wat onderscheidt hen van elkaar?

PASSIE  (‘honger en onrecht de wereld uit!’) tegenover  PRESTATIE (‘als je CV maar goed zit’).

Met het thema “Kennis en Wetenschap” hopen we een mooi en intrigerend einde te geven aan deze tour. De aanleiding van deze avond is de ontsluierende vraag van Ellen Mangnus, die zij stelt na terugkeer van een onderzoek in Mali: ‘ Wat is de betekenis van mijn onderzoek voor de mensen die ik bestudeer?’

Samen met collega-onderzoekers Jan Breman (professor Sociologie en schrijver van verschillende boeken), Willem Elbers (CIDIN), e.a. proberen wij een antwoord te vinden op deze en nog veel meer boeiende vragen.

De presentatie wordt wederom verzorgd door Marcia Luyten. Aanmelden kan via info@lokaalmondiaal.net. Kijk voor meer informatie op www.lokaalmondiaal.net.

 

#THEMA: Kennis en Wetenschap
#DATUM: 26 maart 2012
#TIJD: 19.30 – 21.30
#LOCATIE: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam

Auteur
Vice Versa

Datum:
28 februari 2012
Categorieën: