Bijeenkomst: vredes- en democratiseringsproces Zuid-Soedan

De Nederlandse Sectie van AWEPA, AWEPA Internationaal en het NCDO organiseren een expert bijeenkomst met betrekking tot Zuid-Soedan op woensdag 29 februari 2012 van 17.00-19.00 uur met  aansluitend een borrel in de Tweede Kamer te Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst zal het vredes- en democratiseringsproces in Zuid-Soedan worden belicht en zal er tevens worden ingegaan op ontwikkelingen die hierbij een rol spelen, zoals de huidige spaningen en  conflicten tussen de verschillende stammen. Voormalig kindsoldaat Kon Kelei uit Zuid-Soedan zal bij deze bijeenkomst aanwezig zijn als spreker.  Ook zal er een paneldiscussie met diverse experts plaatsvinden en deze zal  geleid worden door Tweede Kamer lid Kathleen Ferrier.

Deze bijeenkomst is in principe bestemd voor individuen en organisaties die vanuit hun
professionele achtergrond geinteresseerd zijn in de huidige situatie in
Zuid-Soedan. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via Amsterdam@awepa.org.

 

 

Auteur
Vice Versa

Datum:
24 februari 2012
Categorieën: