8 Uur Overwerken voor Goede Doel

Nieuwe Garde 8UO
Op vrijdag 30 maart verzamelen creatieven in steden door het hele land om 8 uur over te werken voor het goede doel. Zo ook in Den Haag in het Humanity House. Deelnemers zetten tijd en creativiteit in om goede doelen te helpen. 5 teams gaan aan de slag met 5 uitdagende cases van 5 goede doelen. De actie start om 18:00 en na 8 uur presenteren de teams de resultaten. Initiatief van Nieuwe Garde, hèt netwerk voor jonge creatieven, studenten èn young professionals.

8UO in het Humanity House
Het Humanity House stelt haar ruimte beschikbaar voor de actie in Den Haag en draagt een van de cases aan. De cases waar de deelnemers zich op vastbijten variëren. Denk aan een concept voor een evenement, een promotieplan, nieuwe huisstijl of opzet voor een website. Het kan van alles zijn om organisaties beter over het voetlicht te brengen. Na 8 uur presenteren de teams de resultaten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd! Blijf op de hoogte via de website en nieuwsbrief.

Over Nieuwe Garde
Nieuwe Garde biedt als netwerk van jonge creatieven een podium waarop zij hun talent kunnen laten zien en zelf projecten kunnen ontwikkelen. Nieuwe Garde organiseert zich lokaal in meerdere steden in Nederland. Met verrassende brainstormsessies wordt de interactie tussen jonge talenten uit verschillende disciplines gestimuleerd. Sinds 2004 bestaat de actie 8 Uur Overwerken voor het Goede Doel. Ondertussen krijgt deze actie gevolg in steden wereldwijd. Van Rio de Janeiro tot Cairo, Berlijn en San Francisco, op 30 maart komen creatieven samen om zich in te zetten voor het goede doel.

Meedoen aan 8 Uur Overwerken in Den Haag?
Mail naar denhaag@nieuwegarde.nl of kijk op www.achtuuroverwerken.nl  

Auteur
Vice Versa

Datum:
24 februari 2012
Categorieën: