‘A,B,C,…’ – een film van Nafiss Nia

 

De Nederlands-Iraanse dichter en filmmaker Nafiss Nia blikt terug op de tijd waarin ze als vluchteling Nederlandse taalles kreeg van drie gepensioneerde dames in de achterkamer van een kerk. Aan de hand van haar poëzie haalt zij in deze film herinneringen op aan een tijd waarin de eerste zaden van een nog steeds groeiende liefde voor de Nederlandse taal werden gestrooid. Aan een tijd waarin integratie vanzelf ging, zonder druk en dwang van een politiek integratiebeleid.

Datum: Vrijdag 10 februari
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2, 3818 JC Amersfoort

Programma

19.30                    Inloop
20.00                    Muziek (verzorgd door Maaike & Martha Roelofs)
20.20                    Voorwoord
20.30                    Première  ‘A,B,C,…’
21.30                    Korte pauze
21.40                    Nagesprek met Nafiss Nia
21.50                    Nawoord
22.00                    Borrel

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze première? Gelieve uw aanmelding vóór 1 februari te mailen naar info@1001productionhouse.com  onder vermelding van uw naam (max. 2 personen per uitnodiging) Meer informatie?

 

Auteur
Vice Versa

Datum:
16 januari 2012
Categorieën: