Tussen Droom en Daad

Ben jij ondernemend en voel je je maatschappelijk betrokken? Heb je veel ideeën en mooie idealen, maar weet je niet hoe je ze waar kunt maken? Tijd voor Tussen Droom en Daad! Deze training is een investering in jezelf en de start van de realisatie van jouw goede ideeën.

In de training Tussen Droom en Daad werk je een weekend lang aan de weg van persoonlijke droom tot werkelijkheid. Op een frisse en uitdagende manier vergroot je je zelfinzicht en leer je onmisbare kennis en vaardigheden voor het opzetten van projecten.

Critical Mass geeft je een mix van persoonlijke aandacht, ervarend leren en direct toepasbare kennis. Tijdens de twee trainingsdagen leer je bovendien door interactie met anderen die ook hun dromen en daadkracht willen ontwikkelen. Je inspireert elkaar en legt contacten voor mogelijke samenwerking.

De onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:
– Werken vanuit een wens en conceptontwikkeling
– Draagvlak en medestanders creëren
– Leiderschap en conflicthantering
– Fondsenwerving en sponsoring
– Uitdaging en balans
– Feedback en reflectie

De training Tussen Droom en Daad is ontwikkeld voor (jong)professionals en geschikt voor mensen die in een bestaande (maatschappelijke) organisatie werken èn voor mensen die erover denken een eigen project of organisatie op te zetten.

Hoofdtrainers zijn Pelle Berting en Hiske Arts, beiden werkzaam bij Critical Mass.

Datum: 28 en 29 januari
Tijd: 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie: Bemuurde Weerd OZ 3, Utrecht
Kosten: 150 euro, inclusief lunch op beide dagen.

Voor meer informatie klik hier.

Auteur
Vice Versa

Datum:
22 december 2011
Categorieën: