Sustainable Business & Social Entrepreneurship event

 

Plaats: Philips Breitner Tower Amsterdam, 100 m van het Amstelstation

Tijd: de gehele dag

Sustainable Business & Social Entrepreneurshp event In samenwerking met YPTD (Young Professionals Make the difference) en Behold heeft Partners4Change het ‘Sustainable Business & Social Entrepreneurship event’ georganiseerd. Het is een evenement waar Young Professionals uit de private, sociale en publieke sector samen kunnen komen. De kern van het evenement zullen de DO-IT sessies zijn, waarin Young Professionals samen kunnen werken aan duurzame uitdagingen. Het evenement geeft deelnemers de kans om met experts te brainstormen over het verbeteren van sociale en milieueffecten van hun organisatie, samen te werken aan specifieke cases met experts van NGO’s en bedrijven en om je eigen project te starten.

Voor meer informatie klik hier

Auteur
Vice Versa

Datum:
10 november 2011
Categorieën: