Seminar “Land grabbing in Uganda: Forced evictions for sustainable European Coffee – Who cares?

FoodFirst Information and Action Network (FIAN) Nederland organiseert op 7 December een seminar (in het Engels) over landroof in Uganda en het recht op voedsel wat daarmee in het geding staat. Onze gastspreker uit Uganda, Peter Kayira, zal een presentatie geven over gedwongen uitzettingen en landroof in het district van Mubende. Verder zal gesproken worden over het rechtsysteem in Uganda en de landrechten van kleinschalige boeren. Tot slot zal er worden ingaan op het belang van degelijke FAO richtlijnen inzake grondbezit, visserij en bosbouw.

Woensdag 7 december 2011, 18.00 – 20.30

FIAN Nederland / Transnational Institute (TNI)

De Wittenstraat 25, Amsterdam (Seminar Room)

Meer weten: het programma en meer informatie over de Mubende zaak

Auteur
Vice Versa

Datum:
15 november 2011
Categorieën: