Presentatie veiligheidsonderzoek Zuid-Soedan

 

IKV Pax Christi en het Centre for Conflict Studies presenteren dinsdag 29 november de resultaten van een onderzoek naar de veiligheidssituatie in Zuid-Soedan, het land dat op 9 juli dit jaar onafhankelijk werd.

Centraal in het onderzoek staat de dynamiek tussen de veiligheid van gemeenschappen in Zuid-Soedan en initiatieven ter promotie van veiligheid. Specifieke vraagstukken die zijn behandeld, zijn de veiligheidsproblemen waar mensen in Zuid-Soedan mee te maken hebben, de aanwezigheid van veiligheidsactoren en de mate waarin deze actoren zich bezig (kunnen) houden met de veiligheidsvraagstukken waar burgers zich mee geconfronteerd zien. De titel van het rapport is ‘Security Promotion Seen from Below: Experiences from South Sudan’.

Tijd: 19.30 uur – 21.15 uur met aansluitend een borrel

Waar: Stiltecentrum, Godebaldkwartier 74, Utrecht

Aanmelden via Wierda@ikvpaxchristi.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
24 november 2011
Categorieën: