De Dag van de Duurzaamheid

 

Steek uw energie in duurzaamheid!

Het HAN-congres DO DO DO DO biedt op de Dag van de Duurzaamheid een platform waar duurzame onderwijsmensen, duurzame onderzoekers, duurzame ondernemers en de duurzame overheid elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en samenwerking vorm kunnen geven. Het congres biedt verder workshops en een informatiemarkt.

Waar: HAN Campus Arnhem, Faculteit Techniek/gebouw Engineering, Ruitenberglaan 26

Tijdstip:11.00-17.30 uur

Wij recyclen in het Musiskwartier!

Op de dag van de duurzaamheid wordt er op een leuke manier extra aandacht gegeven aan recyclen. Op het brouwersplein te Arnhem kunnen oude apparaten worden ingeleverd, is er een bal en grabbelspel met Wecycle, kunnen er knuffels worden geadopteerd, kan er water getapt worden met Join the Pipe en kun je kennismaken met Plastic Hero.

Waar: Brouwersplein achter V&D in het Musiskwartier

Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur

Auteur
Vice Versa

Datum:
10 november 2011
Categorie├źn: