1 Wereld dag

Locatie: Stadhuis van Wageningen

Tijd: 13.00 – 20.00 uur

COS Gelderland in Wageningen organiseert de Gelderse ontmoeting ‘1 Wereld Dag’. Een dag vol verdieping en verrassingen voor en over de wereld met het thema ‘Actief Wereldburgerschap’.

De dag wordt ingeleid door Sadet Karabulut (SP-Tweede Kamerlid Sociale Zaken, Wonen, Wijken en Integratie) en dhr. Geert van Rumund (Burgemeester van Millenniumgemeente Wageningen), hiernaast is er ruimte voor uitwisseling en verdiepingssessies. Overdag zijn er vier verschillende verdiepingssessies met de thema’s: Zijn meisjes geëmancipeerder dan jongens?, Young Peacebuilders aan zet!, Lobby tegen Landroof en Kleurrijk Leidersschap. De avond eindigt met een voorstelling in het kader van 60 jaar Molukkers in Nederland, door het Colourful City Koor (o.l.v. Johnny Rahaket) en een ontmoetingsbuffet door Wereldse vrouwen.

Voor het uitgebreide programma klik hier.

Auteur
Vice Versa

Datum:
10 november 2011
Categorieën: