Political Café: Climate funding going south?

Waar: Café Dudok, Hofweg 1-a, Den Haag

Hoe laat: 16.00 – 18.00

Op 12 oktober organiseert ADAPTS – ENDS, ACACIA Water, IVM en de Zuidelijke partners – een politiek café over de urgentie van klimaat financiering met een focus op een bottum-up aanpak van beleid.

Het debat gaat over de vraag hoe lokale actoren beter geïntegreerd kunnen worden in de ontwikkeling en implementatie van beleid. ADAPTS ziet dat er een gat is tussen de initiatieven die centrale regeringsplannen steunen en wat er gebeurd, of zou moeten gebeuren op lokaal of district niveau.

Voor het debat zijn verschillende pannelleden aanwezig van Water Resources Commission, Ghana; Center for Social Research and Development, Vietnam; United Nations Development Programme en Global Water Partnerschip.

Kom meepraten en denken tijdens het politieke café, borrel naderhand.

Voor meer informatie, klik hier.

Auteur
Vice Versa

Datum:
06 oktober 2011
Categorieën: