HOPE XXL manifestatie met Maarten van Rossem

Datum: 11 Oktober 2011
Plaats: Nijmegen

Op dinsdag 11 oktober komt Amerika deskundige en historicus Maarten van Rossem naar Lux voor een speciale HOPE XXL manifestatie. Sinds de start van HOPE XXL is Maarten van Rossem betrokken bij het project. Van Rossem zal ingaan op verschillende onderdelen van de lijst van HOPE XXL en zijn ongezouten mening geven over hedendaagse conflicten, internationale samenwerking en meer. Ook het publiek kan meedenken en reageren op de ideeën van HOPE XXL.

Kaarten voor het evenement zijn voor studenten gratis te verkrijgen bij de kassa van Lux of via 0900-5894636. Het programma start om 20.00 uur. Zie ook http://www.lux-nijmegen.nl/debat/archief/lux-live-hope-xxl
Auteur
Vice Versa

Datum:
04 oktober 2011
Categorieën: