Lezing Ingrid de Caluwe over OS 2.0

Op donderdag 20 oktober 2011 organiseert WO=MEN Dutch Gender Platform aansluitend op haar formele ledengedeelte tijdens de Algemene Leden Vergadering een netwerk activiteit voor leden en niet-leden. Ook zal Ingrid de Caluwé, woordvoerder OS, VVD Tweede Kamer fractie vertellen over IS nieuwe stijl. U bent van harte uitgenodigd dit gedeelte van de ALV bij te wonen.

Dit wordt hét moment om out of the box te speed daten met academici, studenten, zelfstandig ondernemers, actoren uit het bedrijfsleven en beleidsmakers . Wij nodigen u uit om uw wildest dreams met hen te delen én waar te maken. Wij zorgen voor geschikte dates, U brengt goede ideeën en visitekaartjes mee!

Programma:

17.00 – 17.15 Ontvangst koffie en thee
17.15 – 17.30 Ingrid de Caluwé over IS nieuwe stijl
17.30 – 18.15 Speeddaten: elke 5 minuten een nieuwe ondernemer, boerin (uit Exel!), onderzoekster, activiste, NGO medewerker, defensiemedewerkster, diasporavertegenwoordiger, student, journalist, politicus, BZ ambtenaar, vriendin, CSR chick, lobbyiste, dolle mina enz.
18.15 – 19.00 afsluiting + borrel

Locatie: Silverijn, Plompetorengracht 3, Utrecht
Gelieve uw aanwezigheid door te geven aan info@wo-men.nl.

Heel graag tot 20 oktober!

Auteur
Vice Versa

Datum:
18 oktober 2011
Categorieën: