FIAN viering Wereldvoedseldag

Op Wereldvoedseldag organiseert FIAN Nederland, dè Nederlandse mensenrechtenorganisatie,  een evenement over het mensenrecht op voedsel. De film ‘’Smakelijk Eten’’ van Walther Grotenhuis wordt vertoond en er zal een duurzame kok zijn, die de gasten voorziet van hapjes. Vervolgens vindt een debat plaats met enkele interessante gasten zoals: Walther Grotenhuis, de regisseur van de film; Bart van Opzeeland, de directeur van Foodwatch; Geert van Wersch socioloog, adviseur en duurzame kok en andere gasten. In het debat willen we de consequenties bespreken van de internationale voedselproductie en de impact op verschillende bevolkingsgroepen in de productielanden. Verder vindt ook de presentatie van de Food Nutrition Watch 2011 plaats. En last but not least vieren wij ook dat FIAN 25 jaar bestaat. Genoeg redenen om bij elkaar te komen dus!

Klik hier voor de flyer

Tijd: 13:00-16:00 uur

Locatie: Crea Café, Theaterzaal, Turfdraagsterpad 17, 1012 XT Amsterdam

Hoe vier je mee:

13:00 Welkom met een amuse bouche

13:15 FIAN Nederland opening (FIANs 25e verjaardag en presentatie Food Nutrition Watch 2011)

13:30 Filmdocumentaire van Walther Grotenhuis: Smakelijk Eten!

15:00 Debat met gasten: regisseur Walther Grotenhuis, directeur foodwatch Nederland Bart van Opzeeland, socioloog, adviseur en duurzame kok Geert van Wersch en nog meer gasten.

16:00 Afsluiting

Voor meer informatie mail aan fian@fian-nederland.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
26 september 2011
Categorieën: