Fair Career Event

Wanneer: 6 & 7 oktober 2011

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Aanmelden:

Wil jij je carrière inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld? Kom dan naar de 2e editie van het Fair Careerevent in de Jaarbeurs Utrecht.

Het Fair Careerevent brengt organisaties en hoogopgeleiden bij elkaar die het streven naar een duurzame en eerlijke wereld belangrijk vinden. Je kunt netwerken met duurzame werkgevers en non-profit organisaties, beleven hoe het is om bij deze organisaties te werken en interessante workshops volgen voor zowel starters als professionals.

Weet je niet precies wat je wilt? Praat dan eens met een coach of laat een recruiter naar je cv kijken. Naast betaald werk besteedt het Fair Careerevent ook aandacht aan vrijwilligerswerk. Wil jij weten wat vrijwilligerswerk voor je carrière kan betekenen? Op het Fair Careerevent kom je hier alles over te weten.

Auteur
Vice Versa

Datum:
02 september 2011
Categorieën: