Een kosmopolitische blik op internationale samenwerking

Op 13 oktober organiseert Mira Media, in samenwerking met lokaalmondiaal, een discussiebijeenkomst over de betrokkenheid van migrantenorganisatie bij ontwikkelingssamenwerking en over de wenselijkheid en mogelijkheden die betrokkenheid beter zichtbaar te maken in de media. De discussie wordt gevolgd door een presentatie van het project “Een kosmopolitische blik op internationale samenwerking” en de mogelijkheden om deel te nemen aan de mediaworkshops en andere activiteiten die in dat project worden opgezet. Een van die activiteiten is de gezamenlijke productie van een bijlage bij de gratis krant METRO met als thema “Migratie en ontwikkelingssamenwerking”.

De bijeenkomst vindt plaats bij Mamoni in Utrecht en start om 15.00 uur.

Hij is met name bedoeld voor organisaties van migranten en vluchtelingen en voor organisaties die actief zijn op het raakvlak van migratie en ontwikkelingssamenwerking.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelding is noodzakelijk en kan door een mail te zenden aan g.massaro@miramedia.nl; met in de onderwerpsregel “aanmelding 13 oktober” en in de mail uw contactgegevens.

Voor meer informatie over de bijeenkomst: kijk hier

Auteur
Vice Versa

Datum:
28 september 2011
Categorieën: