Effectiever in Partnerships 2011-2012

Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

3 november 2011

Collectief leertraject voor medewerkers van OS-organisaties die veelvuldig contact onderhouden met partnerorganisaties. Het traject bestaat uit vier 2-daagse bijeenkomsten op 3-4 november, 15-16 december 2011, 16-17 februari en 6-7 juni 2012. Alle bijeenkomsten zijn met avondprogramma en overnachting in Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

Herken je de onderstaande situaties?

  • Meer dan 50% van je werktijd ben je bezig met het zorgen dat afspraken nagekomen worden. Hoe communiceer je effectiever?
  • Tijdens je dienstreizen zie je veel mogelijkheden voor verbetering. Hoe maak je deze op een goede manier bespreekbaar?
  • Je partnerorganisatie wil een betere auto en Engelse taallessen, jij denkt aan een leiderschapsontwikkelingstraject. Hoe kom je dichter bij elkaar?
  • Je bent je ervan bewust dat de mogelijkheden in ieder land anders zijn en dat wat hier werkt, daar niet hoeft te werken. Hoe gebruik je enerzijds toch je ervaring en geef je anderzijds adviezen die passen bij de context van de partnerorganisatie?
  • Je wilt een gelijkwaardige relatie ook al beschik je over het geld. Kun je een financiersrol wel combineren met een adviseursrol?
  • Iedere keer merk je dat je adviezen met enthousiasme ontvangen worden, maar dat er in de praktijk niets mee gedaan wordt. Hoe zorg je ervoor dat jouw adviezen ook opgevolgd gaan worden?
  • Tijdens dienstreizen krijg je de indruk dat ze je alleen de succesverhalen laten zien. Hoe krijg je meer zicht op hoe het echt gaat en waar de partnerorganisatie mee worstelt?

Ja, herkenbaar? Dan is dit leertraject echt iets voor jou!

Voor meer informatie, zie de uitnodiging.

Deelnemen? Stuur een email naar aanmelding@pso.nl o.v.v. ‘Effectiever in Partnerships.’ Zie ook het aanmeldingsformulier.

Auteur
Vice Versa

Datum:
10 augustus 2011
Categorie├źn: