Sociaal ondernemen als alternatief voor de traditionele OS

Vooraankondiging Context MasterClass Najaar 2011

donderdag 24 november 2011

Deze bijeenkomst staat in het teken van de vraag ‘Sociaal ondernemerschap als alternatief voor traditionele ontwikkelingssamenwerking?’. Steeds meer organisaties proberen sociaal politieke veranderingen op een bedrijfsmatige manier te bevorderen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op zowel beleidsmatige als praktische voor’s- en tegen’s van een dergelijke benadering aan de hand van praktijk voorbeelden.

Tijdstip:          lecture 9.00 – 12.00 uur, werkatelier 12.00 – 16.00 uur (inclusief lunch).

Locatie:           Utrecht (locatie zal later bekend gemaakt worden)

Meer informatie over beide Context MasterClasses volgt nog per mail of op de website (www.contextmasterclass.nl ), maar wij nodigen u alvast van harte uit deze twee data (29 september en 24 november 2011) in uw agenda te noteren.

Auteur
Vice Versa

Datum:
12 juli 2011
Categorieën: