UZ: ontmoet jouw betere wereld op 24 juni in Utrecht

Tijd: Juni 24 2011 vanaf 14.00 to 17.00
Locatie: Seats2Meet in Utrecht
Georganiseerd door: Mariken Gaanderse

Omschrijving gebeurtenis:
lUZstrum!
UZ gaat op vrijdag 24 juni haar 5e editie beleven: een lUZstrum! UZ was de vorige keer tot de nok gevuld. Wat we hiermee willen zeggen: schrijf je snel in.
UZ (jijbent.uz)  is het event dat mensen en organisaties bij elkaar brengt die zich willen inzetten voor een betere wereld.

UZ is uniek. UZ is eigenwijs. UZ is toegankelijk.
UZ inspireert. UZ nodigt je uit.

Meld je aan via jijbent.uz.

OVER UZ
UZ is er voor iedereen. Voor organisaties die op zoek zijn naar een frisse blik. Voor mensen die mee willen denken, dromen en doen. UZ is er ook om een workshop te geven of jezelf of je organisatie of je bedrijfje te pitchen wanneer je graag input wil hebben van mensen. Met andere woorden: bij UZ kom je iets brengen of halen.
Zo kon je tijdens UZ deelnemen aan een ‘durftevragen- sessie’, advies krijgen hoe je als organisatie een persbericht schrijft, een nieuw ontwikkelde Apps helpen ranken, meedenken met een organisatie in Kenia dat plastic recycled, deelnemen aan een brainstorm over een race op frituurolie of een social media workshop volgen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Er is maar 1 regel tijdens UZ: je mag niet om geld vragen.
In 2010 gestart als samenwerking tussen Be More, Frivista en de 1%CLUB beleefde UZ inmiddels 4 succesvolle edities waar meer dan 500 bezoekers deelnamen aan de uiteenlopende sessies.
Op vrijdag 24 juni een nieuwe UZ: het lUZstrum. Zorg dat je erbij bent. Zorg dat jouw organisatie erbij is. Inschrijven is verplicht en kan via jijbent.uz.

Auteur
Vice Versa

Datum:
14 juni 2011
Categorieën: