Gratis openluchtfilms van filmfestival Africa in the picture

AITP Open Air is de gratis openluchtversie van filmfestival Africa in the Picture, hét jaarlijkse festival voor films uit Afrika en de Afrikaanse diaspora. Tussen  19 augustus en 17 september 2011 kun je op verschillende locaties in Amsterdam kijken naar de beste films en documentaires van Afrikaanse bodem. Helemaal voor niks!
Voor de gelegenheid worden parken en pleinen zoals het Amsterdamse Wittenburgerplein omgetoverd tot ware openluchtbioscoop. Daarnaast is AITP Open Air te zien bij bioscoop Het Ketelhuis, bij het West Beach Filmfestival in Amsterdam Nieuw-West en het Zomerfestival in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord.

Voor alle films, locaties en data:
www.facebook.com/africainthepicture

 

 

 

 

 

 

Auteur
Vice Versa

Datum:
14 juni 2011
Categorieën: